Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: турбуємось про довкілля

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3 травня в обласній бібліотеці для юнацтва на традиційну щотижневу зустріч зібралися юні і дорослі учасники програми арт-терапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time”.

Тема зустрічі — турбота про довкілля. Бібліотекарка Анна разом з дітьми впевнено крокували до усвідомлення значущості людини в збереженні нашої екосистеми. Хлопчаки і дівчатка активно відповідали на запитання екологічної вікторини, розгадували загадки про тварин. Поринули у пригоди лісових друзів, слухаючи екологічну казку, жваво обговорювали відеоролик «Природа і людина», визначаючи позитивне і негативне ставлення людей до природи.

Надихнувшись побаченим і почутим, маленькі учасники взялися виготовляти будиночки із вживаних паперових стаканчиків. Поки майстрували, слухали розповідь бібліотекарки про цікавезні книжкові новинки — пригодницьку історію Марі Ґ. Роде “Справжні монстри — загроза для планети” та реальні історії юних екоактивістів, описані Лолл Кірбі в книзі «Я можу врятувати планету».

Звичайно, не обійшлося без веселої руханки, дружнього спілкування і чаювання зі смаколиками.

До зустрічі за тиждень! Приходьте і ви! У нас завжди цікаво і весело!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.