Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Участь в онлайн-зустрічі з представниками проєкту “Єдині”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 травня бібліотекарі науково-методичного відділу Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва долучились до онлайн-зустрічі з представниками Всеукраїнського проєкту психологічної та освітньої підтримки у переході на українську мову “Єдині”. Захід був організований Миколаївською ОУНБ.

Перша спікерка, координаторка відділу зі співпраці ТГ Олена Фірманюк, інформувала присутніх про мету, завдання і функціонування проєкту “Єдині”. Команда “Єдиних” вважає своєю місією об’єднання українців усього світу за допомогою мови, історії та культури. Його мета –  підтримка українців, які послуговуються російською мовою, у прагненні переходу на українську. Проєкт включає курс тривалістю 28 днів з онлайн-завданнями та розмовні клуби у зручному форматі (онлайн чи офлайн), які створюють безпечне середовище і толерантність до учасників. Розмовні клуби “Єдині” працюють у 25 містах України (в онлайн-форматі беруть участь навіть жителі окупованих територій) та за кордоном. За рік команда “Єдиних” допомогла заговорити українською 80 тис. учасникам.

Друга спікерка, координаторка по Миколаївській області Віра Луштва, зосередила увагу на співпраці бібліотек із проєктом “Єдині”. Вона розповіла, які складові потрібні для організації розмовного клубу на базі книгозбірні та закликала учасників заходу до співпраці.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.