Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Вільна. 2.08

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

2 серпня в бібліотеці для юнацтва стартував тиждень нових активностей для жінок і дівчат Миколаєва, організований в межах співпраці з Мобільним простором «Вільна».

На черговій лекції освітнього курсу “Нові цифрові професії” учасниці отримали  базову інформацію про роботу project-manager, дізналися про курси для самостійного опанування професії, а також платформи для пошуку роботи. Всі присутні отримали чек-листи з корисними ресурсами і посиланнями на освітні платформи.

Заняття з йоги від тренерки Оксани Соловйової зібрало учасниць, охочих збільшити кількість внутрішньої енергії, покращити настрій, сон, рівновагу, а також підтримати тонус м'язів, координацію рухів і зменшити болі у спині.

На майстер-класі з психологинею Наталією Гайдай “Вікно Джохарі” учасниці намагались зрозуміти себе, свої потреби і знайти шляхи виходу із застою, який часом трапляється у нашому житті.

Підписуйтесь на телеграм-канал «Вільна» у Миколаєві», слідкуйте за анонсами заходів, реєструйтесь і приходьте до нас на Велику Морську, 92. Чекаємо вас!


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.