Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Психологічний довідник: подолаємо стрес разом

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

5 вересня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулась психологічна сесія “Стрес. Його вплив та наслідки на здоров'я” в рамках циклу психологічного довідника "Відверто про таємне" в межах співпраці з організацією IRC (Міжнародний комітет порятунку). На заході учасники дізналися більше про можливі стресові ситуації та отримали практичні рекомендацій.

Головним спікером заходу була Людмила Стицько, ком'юніті іммобілайзер і психолог Міжнародного комітету порятунку, яка має значний досвід у роботі з питань психічного здоров'я. Під час довідника, Людмила розглянула різні аспекти стресу, починаючи з його природи та закінчуючи різновидами та впливом на організм людини. Особлива увага була приділена розумінню того, що стрес може бути позитивним, нейтральним або негативним, залежно від конкретної ситуації та способу реагування на неї.

Пані Людмила поділилася практичними порадами та техніками подолання стресу, серед яких були релаксаційні вправи, методи керування емоціями та стратегії для зменшення стресу в повсякденному житті. Учасники заходу також мали можливість застосовувати ці техніки на практиці під час спільних вправ та обговорень. 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.