Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Презентація книги Олени Півненко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

16 лютого в обласну бібліотеку для юнацтва на творчу зустріч із письменницею Оленою Півненко і презентацію завершальної частини її фентезі-циклу про Єлень завітали дев'ятикласники Миколаївської гімназії №20. 
Модерувала захід бібліотекарка Олександра Бережна, яка завважила, що нині важливо знайомитись із сучасними молодими авторами, які не лише пишуть українською мовою, а й широко популяризують українську культуру та міфологію. Адже слов'янська міфологія поряд із скандинавською є важливим елементом творчості письменниці, зокрема її фентезі-серії про Єлень.
Пані Олена в легкій, гумористичній манері розповіла про процес створення книг — від зародження ідеї до виходу книги друком, про основні сюжетні лінії фентезійного п'ятикнижжя про Єлень (“Пряжа долі”, “Час битви”, “Таємниця білої олениці”, “Божі війни” і “Призначення долі”). Особливу увагу авторка приділила персонажам своїх книг, згадавши про Локі, Одіна та інших богів, які взаємодіють з головними героями твору. Торкнулися в розмові й теми ілюстрацій до книг. Письменниця зауважила, що на обкладинці першої книги не головна героїня, як зазвичай всі думають, а інша персонажка, яка відіграє важливу роль в наступних книгах. 
 
Олена Півненко щиро розповіла про виклики, з якими стикнулася на шляху до публікації, зокрема, про динаміку відносин між автором та видавцем, автором і читачем. Учні запитували про розвиток і зміни характерів персонажів книжок циклу “Єлень”, про перших читачів. Цікавились, в чому різниця між написанням фанфіків і книжок, питали про творчі плани письменниці.
На завершення — традиційна автограф-сесія, взаємні побажання успіхів у всіх починаннях і продовженнях, щира радість з приводу знайомства з молодою талановитою письменницею-краянкою.
 
Олена Півненко сьогодні зачарувала присутню молодь, надихнула на читання і запросила до захопливої літературної подорожі в неймовірні фентезійні світи.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.