Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: відкриваємо світ легенд рідного краю

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 лютого юні учасники програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time” разом із бібліотекарками МОБЮ відкривали таємний і незвіданий світ легенд рідного краю.

Бібліотекарка Анна розповідала цікаві легенди про миколаївські катакомби і заховані скарби. Діти міркували, чи дійсно існують ті катакомби, і де шукати заховані стародавні коштовності. Скарбам були присвячені й цікавезні мультфільми та відеоролики “Турецький скарб”, “Захована ікона”, “Як запорожці церкву вкрали”, котрі дітлахи з задоволенням переглянули.

Під час майстер-класу разом із майстринею Іриною Горбатюк, викладачкою обласного Будинку художньої творчості, керівницею гуртка “Умілі ручки”, що діє при бібліотеці, маленькі майстри ліпили качок із повітряного пластиліну. Ірина дала дітям елементарне уявлення про складові будови птахів, навчила працювати з легким пластиліном, а далі кожен проявляв свою творчість і фантазію. Невдовзі різнокольорова качина зграя тішила око і майстрині, і її здібних учнів.

Дещо засидівшись, діти радо пристали на пропозицію ведучої і потанцювали під веселу руханку. Завершилася зустріч дружнім спілкуванням і чаюванням із солодощами. Наступна зустріч — вже за тиждень. Чекаємо всіх на Великій Морській, 92. У нас завжди цікаво і весело.



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.