Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Поетичне рандеву в бібліотеці

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 березня читачі обласної бібліотеки для юнацтва завітали на поетичне рандеву, присвячене Всесвітньому дню поезії і першому Національному тижню читання поезії.

Присутні з задоволенням поринули у творчий світ сучасної миколаївської поетеси Наталі Барбарош. Читали вірші з її збірки «Від землі – до неба», написані в період з лютого 2022 року по серпень 2023-го. Особливо вразили аудиторію перші два вірші збірки, сповнені тривожних передчуттів – їх поетеса створила за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Також лунали вірші родинного дуету Кириєнків – Людмили та її сина Олександра. Автори подарували бібліотеці свою дебютну збірку «Борітеся – поборете!». Вірші київських поетів присвячені різним темам, утім, поєднані однією ідеєю – боротьбою за незалежність, свободу і соборність України.

Присутні переглянули створені бібліотекарями МОБЮ буктрейлери на книгу «Крапля меду» Ованеса Туманяна у вільних переказах Н. Ткаченко, збірку японської поезії «Слухай пісню вітру», англійську класику «Закохані в Шекспіра», а також пограли у літературні онлайн-вікторини.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.