25.07.2024 09:21 Обновлено 25.07.2024 10:21
24 липня юні учасники програми артерапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time” разом з ведучою Анною поринули у подорож до країни Здоров'я.
Ведуча Анна формувала у дітей поняття про життя як найбільшої цінності, про здоров’я – як найважливішу умову щасливого життя, формувала уявлення про здоровий спосіб життя, розвивала почуття особистої гідності та вчила поважати інших людей. Діти відгадували загадки, кросворди, відповідали на запитання “Спортивної вікторини”, грали в рухливі та настільні ігри, вивчили прислів'я і приказки про здоров'я, розфарбовували “Букет здоров'я” та показали свої спортивні досягнення під час руханки.
А ще хлопчики та дівчатка виготовляли “Паперового спортсмена ” під час майстер-класу.
А ще дітлахи багато читали/гортали дитячу літературу : анатомічний атлас про організм людини “Анатомія картографія людського тіла”, разом з доктором Максом Пембертоном вирушали у фантастичну мандрівку людським тілом “Неймовірну пригоду бути людиною”, Лени Шеберг “Душевні факти про серце”, незабутній бестселер Керола Доннера “Магічна книга анатомії”, “Полювання на віруса” Тона Куне та “Лікарі й біологи” - книга, яка знайомить з легендарними вченими, відкриттями, ризикованими науковими експедиціями, шукачами доісторичних істот, безстрашних мисливців на мікробів та ін.
І знов ми всім дружнім фрітаймівським колективом святкували день народження,цього разу вітали красуню Настю.Гарний настрій, побажання, усмішки, обійми — все, як має бути.І звичайно іменинний торт - сюрприз, який власноруч виготовив Сашко. Наступна зустріч в улюбленій бібліотеці — за тиждень. Запрошуємо! У нас завжди цікаво і весело!
< Попередня | Наступна > |
---|