Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: тренінг з командоутворення

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 серпня юні учасники програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time” взяли участь у психологічному тренінгу:Командоутворення, Я важливий, який провела психологиня, арттерапевтка тренінго-консультаційного центру “КаЖи” Альона Каптан.

У живих ситуаціях, жвавих обговореннях, під час психологічних ігор і вправ діти встановлювали контакт із однолітками, розвивали навички самоприйняття та згуртованості, знижували психологічну дистанцію між учасниками. У тандемі з психологинею працювала бібліотекарка Анна, яка розповіла про цікаві книжки про почуття та емоції, як свої негаразди/вчинки/думки та складнощі перетворювати на корисний досвід, вчитись домовлятись, підтримувати один одного – “Мої друзі емоції” Наталі Діденко, “біжи, Форесте, біжи!” Яни Хоменко, “Жила — була родина” Неллі Топської. На завершення — дружнє спілкування і смаколики від компанії “АВК”.

Нова зустріч — наступного тижня. Запрошуємо всіх, дорослих і юних, на Велику Морську, 92. У нас книжково, цікаво й весело.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.