Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тиждень книги: день третій. Тусовка, десант і просто свято

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 березня до нас на модну тусовку завітали учні Миколаївського професійного ліцею сфери послуг. «Фрау Мода» познайомила дівчат з модними тенденціями Німеччини, разом поринули в успішний світ німецької моди, зазирнули до відомих бутиків та ознайомилися з фактами з життя відомих німецьких творців світу моди під час мультимедійної презентації.
 

Гравцями в питаннях моди на міжнародній арені упродовж багатьох років є Карл Лаґерфельд, творчий розум французького дому високої моди «Шанель», Вольфґанґ Йооп, Беттіна Шенбах, Жиль Сандер. Серед молодшого покоління між Парижем, Лондоном, Антверпеном і Нью-Йорком успіхом користуються, наприклад, Еліза Штроцик, Бернгард Вільгельм, Маркус Лупфер, Штефан Шнайдер, Даніела та Аннетте Фельдер.

Мода сучасної Німеччини має багато граней: від свіжих і дотепних, елегантних та пуристичних до барвисто-поетичних ідей. Велику увагу німці приділяють креативності й індивідуальності, які вважають важливішими за символи статусу. 
 

Завершилася модна тусовка оглядом книжкової виставки “Німеччина: історична спадщина і сучасність” і запрошенням дівчат на наступні заходи Сезону Німеччини, що проходитимуть протягом першого півріччя в рамках культурно-освітньої програми “Європейська світлиця” і з яких наступне — літературне паті.
 
 
 
 
 
 
 
 
Учні Миколаївського вищого професійного училища № 21 взяли участь у святі  книги “Скарбниця знань — то книга наймудріша” (ой, а воно у нас було заплановано на 25 березня!), познайомились з еволюцією писемності і книги, потримали в руках найменшу книгу з нашої бібліотеки (Вакарова “Удар за ударом”, 6,5х8 см) і найбільшу — “Національний атлас України (70х100 см). 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ще 3 тисячі років тому на вході в бібліотеку Рамзеса ІІ було зроблено напис: “Душевні ліки”. Так у ті часи люди оцінювали книгу. А у 21 столітті, 23 березня 2011 року, з “душевними ліками” до Миколаївського професійного машинобудівного ліцею висадився наш бібліодесант. Під гаслом “Разом з книгою відкриваємо світ” бібліотекарі і молодь подискутували про значення книги в життя людини, поділилися своїми враженнями щодо сучасної літератури, порекомендували один одному свої улюблені книги. Співробітники бібліотеки розповіли про найстарішу книгу, про найбільшу і найменшу, про найпопулярнішу та найоригінальнішу. 
 
Під час вікторини юнаки і дівчата мали можливість підтвердити правильність народної мудрості: “Книги читати — багато знати”. А ви знаєте, яка найпопулярніша книга в світі? А хто є автором вислову “Любви все возрасты покорны”? Якщо не знаєте, то у нас є ще багато “душевних ліків”, і наш десант чекає напоготові вашого виклику.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.