Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: до Дня Збройних Сил України

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

4 грудня юні учасники програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля «Free-time» завітали до бібліотеки на святкову програму до Дня Збройних Сил України, яку для них підготували бібліотекарі і волонтери напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Ведуча розповіла дітям про значення свята, історію Збройних Сил України, доповнивши інформацію пізнавальним відео та мультфільмом. Хлопчаки і дівчатка зіграли в онлайн-вікторину «Хоробрі та незламні», розважились настільними іграми, а весела руханка додала позитивних емоцій. Щоб більше дізнатись про рідну Україну, її історію, державний устрій, символіку, природні багатства та культуру, бібліотекарка радила читати дитячий ілюстрований календар “Свята моєї Батьківщини”, книгу “Моя країна — Україна”, оповідки про героїв фронту і тилу з книги «Героям Слава!».

Діти пригостились смаколиками, поспілкувались із друзями, домовились про наступну зустріч за тиждень. Запрошуємо всіх на Велику Морську, 92. У нас завжди цікаво і весело.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.