Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: розваги, “зимові” книжки і творчість

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

18 грудня для юних учасників програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля «Free-time» захопливі розваги організували бібліотекарі МОБЮ, інспектори відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївській області і волонтери напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки МОО Товариства Червоного Хреста України.
Інспекторки нагадали дітям про правила безпечної поведінки під час свят і канікул, провели онлайн-вікторину і запросили на творчий майстер-клас. Діти радо взяли участь у виготовленні різдвяних листівок для захисників зі зведеної Бригади Департаменту патрульної поліції «Хижак». Бібліотекарка Анна підготувала зимову добірку книжок, запропонувавши почитати «Зимову історію» Джилла Барклема, «Малюка Санту» Джонатана Стуцмена, «Різдво і мої дванадцять бабусь» Катерини Єгорушкіної, «Хто зробить сніг» Тараса і Мар’яни Прохаськів та інші чудово ілюстровані цікаві книжки.

Діти пригостилися солодощами і домовились зустрітися за тиждень в улюбленій бібліотеці. Запрошуємо всіх провести свята разом із нами. Буде цікаво і весело!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.