Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Книжковий подарунок від Олександра Терещенка

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Днями отримали книжковий подарунок від Олександра Терещенка з автографом автора і побажанням “Ніколи не здаватись і не опускати рук!”. Саме про це його нова книга — “Життя після 16:30. Сім років потому”.

Автор — ветеран російсько-української війни, один із тих, кого називали “кіборгами”. Отримавши тяжке поранення, втративши руки, пройшовши через неймовірні випробування, він зміг повернутися до активного повноцінного життя. Зібрані в книгу нотатки Олександра Терещенка — внутрішній монолог сильної, мужньої і мудрої людини. Кожне оповідання в збірці — це епізод із повоєнного життя автора. Кожен цей епізод приніс йому важливий урок і чомусь навчив. За словами Олександра, “можливо, але зовсім не обов'язково, мій досвід стане в пригоді котромусь із моїх читачів”. Його книга. Позбавлена штучного пафосу і моралізаторства, — урок патріотизму, мужності і людяності.

... одним із найважливіших постулатів, які я усвідомив за ці майже сім років повоєнного життя є те, що “життя має сенс, допоки ми здатні приймати виклики. Хоча наймізерніші, які начебто нічого не вирішують та не приносять ніц, окрім дискомфорту. Але саме такі дрібниці загартовують волю і готують до чогось більш важливого і значущого. У світі все не так, як здається на перший погляд...”

Рекомендуємо читати.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!