Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Рада директорів “Бібліотеки Миколаївської області: аналіз ефективності роботи, тенденції розвитку, професійні взаємозв'язки”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27-28 квітня на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова відбулася Рада директорів Централізованих бібліотечних систем Миколаївської області за темою “Бібліотеки Миколаївської області: аналіз ефективності роботи, тенденції розвитку, професійні взаємозв'язки”, яку відкрила начальник управління культури Миколаївської облдержадміністрації Світлана Миколаївна Гладун.

Було презентовано проектну діяльність передових бібліотек області, бібліотечні електронні ресурси, обговорено проблемні моменти щодо професійної підготовки бібліотекарів та інформаційної культури громадян та інші нагальні питання. Про роботу бібліотек Миколаївщини у 2010 році взагалі, проблеми і досягнення, ситуацію з фінансування на сьогоднішній день бібліотечних систем у кожному з районів області доповіли директори обласних бібліотек — Богза Н.Ф. і Жайворонок Т.А. З доповіддю “Корпоративні проекти юнацьких структурних підрозділів бібліотек Миколаївщини: мотивація участі та ефективність взаємодії” виступила заступник директора Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва  Ярмоленко О.А.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.