Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Участь у тренінгу з надання Першої психологічної допомоги

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

17 вересня фахівці МОБЮ взяли участь в онлайн-тренінгу з надання Першої психологічної допомоги, ініційованому Міністерством культури та стратегічних комунікацій України з метою підвищення обізнаності працівників сфери  культури щодо важливості ментального здоров’я, навичок подолання  емоційного вигорання та основ надання психологічної допомоги в кризових ситуаціях. Проєкт реалізується у співпраці з Товариством Червоного Хреста України.

Тренінги є частиною пріоритетного проєкту «Мистецтво допомагати», який впроваджується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською.

Під час онлайн-тренінгу учасники ознайомилися з поняттям першої психологічної допомоги, її основними принципами та завданнями. Також розглянули типові реакції на стрес і дистрес, а ще вивчили ефективні способи заспокоєння стабілізації та заспокоєння осіб, які пережили кризові події.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.