Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Психологічний практикум «Зручність чи щастя: мистецтво бути собою»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

22 вересня у МОБЮ відбувся психологічний практикум із циклу «Зупинись і почуй себе», організований Миколаївською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України для членів ГО «Освітній центр «Університет третього віку». Учасники разом із фахівцями досліджували тему: що означає бути «зручною» людиною і що – «щасливою».

Розпочався тренінг із вправи «Покажіть, який у вас зараз настрій?», що допомогло налаштуватися на відвертий діалог. У вправі «Зручність чи щастя?» учасники визначали риси «зручної» та «щасливої» людини, порівнювали схожі й відмінні риси, дискутували про баланс між турботою про себе та про інших. Психологи наголосили, що ця тема тісно пов’язана з поняттям особистих кордонів – внутрішніх правил, які допомагають вибудовувати повагу до себе й оточення. Вправа «Мої ролі» дозволила побачити, як змінюється поведінка в різних життєвих ситуаціях: у сім’ї, на роботі, серед друзів чи наодинці з собою. У завершальній вправі «Мій вибір» учасники визначали, у яких сферах прагнуть бути щасливішими.

Наприкінці кожен поділився словом чи жестом, що символізував головний здобуток від заняття. Атмосфера довіри та щирості допомогла учасникам глибше зрозуміти важливість турботи про власні потреби, збереження особистих кордонів і пошуку гармонії між «зручністю» і «щастям».

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.