Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Майстерня емоцій «Крильця добрих думок»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 жовтня, у Всесвітній день психічного здоров’я, бібліотекарі МОБЮ завітали до учнів 3 класу Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича.
Бібліотекарка Анна провела для дітей майстерню емоцій «Крильця добрих думок». Під час зустрічі читали книжку Галини Ткачук «Моя найтихіша книжка» — зворушливу історію про дівчинку, яка вміє знаходити тишу навіть серед шумного міста.

Діти охоче ділилися власними спостереженнями: розповідали, які домашні тваринки живуть у них удома, яке місце є для них найтихішим і найзатишнішим, що допомагає відчути спокій і гармонію.

Після розмови всі зробили невелику руханку, щоб розім’ятися й зарядитися гарним настроєм. А далі розпочалася творча майстерка: школярі малювали метелика на картоні, використовуючи кольоровий повітряний пластилін.
Кожен метелик вийшов яскравим і неповторним — мов символ легкості, свободи й добрих думок.

Такі заходи допомагають дітям не лише знайомитися з новими книжками, а й вчитися розуміти свої емоції, берегти спокій серця та піклуватися про власне ментальне здоров’я.
P.S. За матеріали для творчості дякуємо Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.