Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено обласний молодіжний конкурс есе “Герої нашого часу”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва оголошує новий обласний молодіжний конкурс есе “Герої нашого часу”. Метою конкурсу є виховання патріотичних поглядів та переконань, національної свідомості молоді; популяризація сучасного героїзму, активної громадської позиції, волонтерського руху та посилення ролі бібліотек у цьому процесі.

Предмет конкурсу — розповідь у формі есе про виявленого конкурсантом героя-земляка: бійця-учасника АТО, волонтера, мецената, які допомагають українській армії. Конкурс проводиться з 1 лютого до 15 квітня 2015 року.  Останній термін подання робіт до ОБЮ — 15 квітня 2015 року. Роботи, що будуть надані пізніше, до участі в Конкурсі не допускаються. У конкурсі можуть брати участь особи від 15 до 21 року (включно), які проживають на території Миколаївської області.


Вимоги до есе: українською мовою, обсяг не більше 5 аркушів формату А4, розмір шрифту 14. До конкурсної роботи додається супроводжувальний лист з персональними даними конкурсанта: прізвище, ім'я, по батькові повністю; повна дата народження; район, місто/село, адреса проживання, контактний телефон; повне найменування навчального закладу. За достовірність поданих персональних відомостей відповідальність несуть конкурсанти. Виявлення факту подання недостовірної інформації унеможливлює участь особи у даному конкурсі.

Конкурсні роботи оцінюються за наступними критеріями: самостійність пошукової роботи; унікальність матеріалу; змістовність викладення. Перевагу буде надано конкурсним роботам, які будуть основані не на матеріалі із ЗМІ, а на взятому у героя, його близьких інтерв'ю і записану власноруч розповідь; будуть доповнені фотографіями, цитатами прямої мови особи, про яку йдеться в есе.

Підведення підсумків конкурсу — до 30 квітня 2015 року. Протокол буде розміщено на сайті бібліотеки не пізніше 7 травня. Переможці будуть нагороджені призами та дипломами від організаторів Конкурсу. Конкурсні роботи будуть використані організаторами з метою створення електронної бази даних “Алея героїв”, популяризації Конкурсу та розміщені на сайті бібліотеки, в засобах масової інформації.

Роботи надсилати електронною поштою на адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript з поміткою в темі “Конкурс”. Контактні телефони Оргкомітету: (0512) 37-62-33, 37-52-80.

Положення про Конкурс

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.