Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідати Вестмінстер у Лондоні

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

З 22 по 28 лютого миколаївці можуть відвідати політичний центр Великобританії, місце на лівому березі Темзи, де вирішуються доля країни, —  Вестмінстер. І для цього не треба покидати межі України — можна просто завітати до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва. Виставка-інсталяція “Книжковий Біг-Бен” допоможе вам поринути в атмосферу “Старої доброї Англії”.

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва стала одним із 81 учасників проекту Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації “Display-кросинг”. Суть проекту: учасники мають перетворити однакову для всіх книжкову виставку, яку розробили координатори, на інсталяцію: придумати ідею візуального оформлення, додати аксесуари, ілюстративний матеріал тощо.

2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. Тому цьогорічна виставка, яка подорожуватиме всією Україною, має назву “Книжковий Біг-Бен” і девіз “Для того, щоб пізнати світ — вивчай англійську”. Стартувала виставка 16 лютого в Ізяславській центральній районній бібліотеці Хмельницької області. Враховуючи велику кількість учасників, відбуватиметься вона кожного тижня одночасно у двох бібліотеках. З 22 по 28 лютого естафету приймають Миколаївська ОБЮ та Межівська районна бібліотека для дітей Дніпропетровської області. Варіації виставки кожного учасника відображатимуться на сайті Молодіжної секції УБА та на сторінці проекту у  Facebook.

28 лютого ми передаємо естафету Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва та Централізованій бібліотечній системі Комсомольської міської ради Полтавської області. Завершиться проект 11 грудня в бібліотеці-філії №4 Полтавської міської ЦБС та Дитячій центральній бібліотеці ім. О. Пушкіна м. Краматорська Донецької області.

З 22 по 28 лютого відвідувачі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва познайомляться зі звичайними англійськими підлітками Амелією й Олівером, поспілкуються із улюбленими книжковими персонажами — Міс Марпл, Мері Поппінс, Шерлоком Холмсом, побувають на концерті славнозвісної четвірки “The Beatles”, вболіватимуть за улюблену команду англійської Прем'єр-ліги, проведуть фотосесію на фоні Біг-Бену, з мільйонами англійців пригостяться чашкою чаю в знаменитий “five-o’clock”, а потім, відпочиваючи біля каміну, зможуть насолодитися творами англійських письменників в оригіналі. Завітайте на “Книжковий Біг-Бен” і переконайтеся, що сучасна бібліотека — це простір інформації, ідей, творчості, який не має кордонів.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.