Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Анонс заходів у вересні 2016 року

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи у вересні:

1 вересня — День знань “Щоб у серці жила Батьківщина” / програма реклами книги і бібліотеки “Територія читання”

14 вересня — вечір-присвята “Нам пора для України жить”: до 160-річчя від дня народження І. Франка / програма популяризації українського літературознавства “Барви українського слова”

21 вересня — година пам'яті “Партизанськими стежками”: до Дня партизанської слави / програма патріотичного виховання “Духом сильна Україна”


22 вересня — тренінг “Web 2.0.Створення блогу” / Школа комп'ютерного бійця “Рівні можливості для всіх”

27 вересня — урок історичної пам'яті “Апостол української ідеї”: до 150-річчя від дня народження М. Грушевського / програма патріотичного виховання “Духом сильна Україна”

28 вересня — тренінг “Працевлаштування: правила гри”

29 вересня — foot-квест “Історичний Миколаїв: вулиця Соборна” / краєзнавча дослідницька експедиція “Про минуле в ім'я майбутнього”

30 вересня — прем'єра книги “Гортаємо сторінки, що душу полонили”: до Всеукраїнського дня бібліотек / програма реклами книги і бібліотеки “Територія читання”

9, 16, 23, 29 вересня — патріотичні п'ятихвилинки “Відкриваємо Україну!” / програма патріотичного виховання “Духом сильна Україна”


Пропонуємо у вересні в бібліотеці ознайомитися з книжковими виставками “Миколаївщина сучасна” (до Дня міста та утворення Миколаївської області), “Іван Франко: поет і драматург, політик і доктор філософії”, “Книги, подаровані авторами” (до Всеукраїнського дня бібліотек), “Михайло Грушевський: “ідеї, що стають бойовим прапором для віків...”; а також з постійно діючими “Миколаївська книга: знак якості”, “Це щось новеньке!”, “Віртуальний водограй”; присвяченими Року англійської мови в Україні “Let's read in English! Читаймо англійською!”, “Вивчаємо англійську через мистецтво”. Також нагадуємо, що у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів ви можете послухати або взяти з собою художні аудіокниги.

На сайті бібліотеки вашій увазі будуть представлені віртуальні книжкові виставки “Адріан Топоров — вчитель з великої літери” (до 125-річчя від дня народження), “Літературні ювіляри — 2016”; веб-огляд “Свіжа преса до ранкової кави”, буктрейлер з циклу “Книга в кадрі”, майстер-клас “Креативна молодь: ідеї, майстерність, творчість”.

Завітати: вул. Велика Морська, 92. Зателефонувати 37-62-33, 37-69-87, 47-28-77.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.