Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Анонс заходів у березні 2018 року

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи у березні:

5 березня — літературний дайджест “100 років самотності Г. Г. Маркеса” до 90-річчя / цикл заходів “Мобільна інформація”

6 березня — навчальний онлайн-турнір “Вчимо українську!”

7 березня — пізнавальний онлайн-турнір “Музеї в країнах ЄС: класичні і незвичні” / до Року культурної спадщини в Європі


12 березня — інформаційний дайджест “Внесок В. І. Вернадського в науку і культуру України” до 155-річчя / цикл заходів “Мобільна інформація”

13 березня — профілактичний тренінг “Булінг і кібербулінг: корисні правила і поради” / до Року реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право!”

15 березня — інтерактивне щеплення “Живи безпечно в реалі і віртуалі”

15 березня — літературний вечір “Народжене в Прибужжі слово”

20 березня — навчальний тренінг “Нейронна мережа як машинне навчання” / Школа комп'ютерного бійця “Рівні можливості для всіх”

21 березня — поетичний скетчбук “Щастя в поезії” до Всесвітнього дня поезії і Міжнародного дня щастя / цикл заходів “Мобільна інформація”

21 березня — краєзнавча інтерактивна екскурсія “Вулиця Нікольська” / акція “Великий марафон юних краєзнавців”

21 березня — навчальний онлайн-турнір “Я — юний виборець” / до Року реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право!”

22 березня — мистецька мандрівка “Екскурсія залами Лувру” / до Року культурної спадщини в Європі

23 березня — тренінг “Принципи працевлаштування та ефективний пошук роботи”

26 березня — мистецький калейдоскоп “Театральний сезон довжиною в життя” до Міжнародного дня театру / цикл заходів “Мобільна інформація”

27 березня — бенефіс молодіжних стартапів “Нова генерація лідерів”

28 березня — інтерактивний онлайн-турнір “Весна, що звільнила місто”

29 березня — абетка історичної пам'яті “Український бліцкриг: Кримський похід Петра Болбочана” / до 100-річчя Української революції 1917-2021 років

До уваги відвідувачів! Дати проведення заходів можуть змінюватися, тому попередньо зателефонуйте до бібліотеки за телефонами 37-62-33, 37-69-87 або 47-28-77.

Пропонуємо у березні ознайомитися з виданнями, представленими на книжкових виставках в бібліотеці: “Тарасова доля — то правда жива”, “Миколаївська книга: знак якості”, “Це щось новеньке!”, “Україна в огні 1917-1921 років: спроба державотворення”, “Німеччина: від знання культури до вивчення мови”, “Про військовий обов'язок і військову службу”, “Миколаївська земля — колиска літераторів-ювілярів”, “Красота рятує світ: культурні надбання”. Нагадуємо, що у відділі “Інтернет-центр” ви можете скористатися електронними читанками, послухати або взяти з собою художні аудіокниги.

На сайті бібліотеки на вас чекають підготовлені фахівцями Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва новинки: відео-поради бібліотекарів з читання “В. Рутківський” з циклу “Читай українське!” і “Свіжа преса до ранкової кави” з циклу “Навігатор для “книжкових хробачків”, а також новий ігромікс.

Звертаємо увагу, що 15 березня — останній день подачі робіт на конкурс “Наша спадщина”. Протягом березня продовжується подання робіт на конкурс літературних інтерпретацій “Від автора — до читача, від читача — до автора”. Положення про конкурси з детальними умовами і вимогами розміщені на сайті у розділі “Афіша”.

Завітати: вул. Велика Морська, 92
Працюємо: з 9 до 18 години, п'ятниця — з 9 до 17, неділя — з 10 до 17. Бібліотека не обслуговує користувачів щосуботи (вихідний), 7 березня (санітарний день) і 8 березня (святковий день).

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.