Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено обласний конкурс для бібліотекарів!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

В рамках відзначення Року культурної спадщини в Європі, з метою поширення і популяризація інформації про церковні пам'ятки Миколаївщини Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва оголошує обласний професійний конкурс досліджень церковних пам'яток Миколаївської області “Духовні витоки Миколаївщини”. У конкурсі можуть брати участь бібліотечні фахівці, які зареєстровані на території Миколаївської області і працюють в центральних бібліотеках або філіалах міських і районних ЦБС, окремих комунальних бібліотеках, публічних бібліотеках ОТГ.


Конкурсна робота має бути персональною і подається від однієї особи-автора. Кількість конкурсантів від кожної із бібліотек (ЦБС) не обмежена. Учасник подає на конкурс заявку і роботу — особисте дослідження будь-якої церковної пам'ятки, незалежно від конфесії та віросповідання, яка знаходиться в місті/селі, де мешкає чи працює конкурсант (фактографічна інформація, архівні джерела, розповіді мешканців, служителів церков щодо пов'язаних історичних подій і персоналій, сучасний стан, бібліографія, світлини, репродукції тощо. Останній термін подання робіт — 6 вересня 2018 року. Переможці (3 призових місця) будуть нагороджені дипломами і подарунками (в залежності від місця настінна магнітна дошка, електричний чайник або флешка).

Шановні учасники, будь ласка, обов'язково уважно прочитайте Положення про конкурс, де міститься форма заявки на участь, детальна інформація про вимоги до конкурсних робіт, критерії оцінювання тощо.

Контактні телефони Оргкомітету: (0512) 37-62-33; 37-52-80.

Положення

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.