Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Українці віком від 12 до 18 років мають шанс відвідати Страсбург!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Молодих людей з різних країн віком від 12 до 18 років (станом на день подання заявки) запрошують до участі у конкурсі проектів “Тиждень творців європейської спадщини”. Автори 10 найбільш надихаючих історій будуть запрошені відвідати Страсбург!


Учасники мають розповісти, що значить для них культурна спадщина та культурне розмаїття Європи. Всі заходи програми “Дні Європейської спадщини — 2019” проходять під гаслом «Мистецтво та розваги: спадщина у головній ролі». Тому надіслані на конкурс історії мають бути про кіно, цирк, ярмарки, танці, свята, фестивалі, ігри, читання, музику, фотографію, радіо, телебачення, театр, туризм і спорт. Історії можуть подаватися українською або англійською мовами. Кінцевий термін подання заявок –  10 травня 2019 року.

У разі перемоги дітей, які не досягли повноліття, повинен супроводжувати дорослий (батьки, офіційні опікуни, вчителі). Витрати на дорогу з країни проживання до м. Страсбург та назад покриваються за рахунок програми «Дні європейської спадщини».

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Галини Малініної, національного координатора Днів європейської спадщини в Україні: + 38 (044)  234 41 93, Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

Правила конкурсу

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.