Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо на презентацію книги Б. Білика «Героями не народжуються»!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва рада запросити на зустріч з керівником Всеукраїнського благодійно-патріотичного проекту «Мій дім – Україна», ветераном спорту, громадським діячем, автором декількох книг, краєзнавцем-легендою Миколаївщини і, зокрема, Баштанщини Борисом Біликом. 19 лютого о 13.00, напередодні Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, Борис Іванович представить гостям бібліотеки свою нову книгу “Героями не народжуються”. Її присвячено відзначеним нагородами за героїзм воїнам: тим, що сьогодні стримують російську збройну агресію проти України, і тим, які загинули на цій війні.
Галина Запорожченко, завідувачка навчального кабінету «Освіта Миколаївщини» Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, просвітянка, поетеса, член Національної спілки письменників України у передмові звертається до читачів: “Гортаючи сторінки цієї книги — Книги пам'яті Героїв сучасної російсько-української війни — ти матимеш змогу доторкнутися своїм серцем до їхнього безсмертного подвигу, до життєвих історій простих хлопців... Ти зрозумієш, як у свій час кожен із них усвідомив, що в Україну прийшло лихо, і, не вагаючись, пішов рятувати свій народ... Адже їхні історії — це історії нелегких людських доль, обпалених й обірваних війною, історії синівської вірності Україні та її народові, історія лицарської мужності й високого патріотизму...”.
 
Презентація цього видання в стінах нашої бібліотеки дуже важлива для нас. Адже з 2015 року ми з горем і сумом наповнюємо по крупицях зібраною інформацією сторінки нашого віртуального меморіалу “2014 - ... Герої Миколаївщини: пам’ятаймо!”: фотографії, біографії, нагороди, бібліографічні посилання, вшанування пам’яті в рідному місті, селі кожного загиблого нашого земляка... І 19 лютого ми від імені родин бійців, від імені українців хочемо низько вклонитися патріоту України і нашого краю шанованому Борису Івановичу Білику та подякувати голові Благодійного фонду “Хвиля добра” Аркадію Вікторовичу Дабагяну, який підтримав видання «Героями не народжуються».
 
Вхід вільний у захисних масках.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.