Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Чим зайнятися влітку? Долучитися до спільноти читачів!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує всіх бажаючих, зокрема, підлітків і молодь стати користувачами бібліотеки. Пропонуємо понад 10 тисяч книжкових новинок, світових та українських бестселерів, отриманих за останні 5 років!

У час літніх канікул і відпусток пориньте у світ літератури: фантастики і фентезі, трилерів і містики, детективу і коміксів... Бажаєте приділити час саморозвитку — удосконалюйте іноземні мови, вивчайте бізнес-літературу, поради психологів, видання з культури, насолоджуйтесь альбомами з мистецтва, уподобайте нові хобі. Можна зібрати команду і грати в бібліотеці в настільні ігри: Ковчег, Миколаївський магнат, Ерудит, Мандрівка Україною, 50-зірковий ігроленд, Футбол, Твістер.

А ще відвідати художні виставки у Молодіжному просторі бібліотеки: “Сучасне звучання Давньої Еллади” вихованців Дитячої художньої школи м. Миколаєва та “Мій рідний Миколаїв” 14-річного Олексія Косигіна. Або завітати на творчу вечірку літературно-музичного об'єднання “Молодість у віршах”.

Протягом червня-липня кожного вівторка і четверга з 10 до 12 години (за сприятливих погодних умов) у Манганарівському сквері працюватиме літній бібліотечний майданчик “Книга під парасолькою” та проводитимуться забавки та книгомандри, інтелектуальні турніри та розважальні перегони, фізкульт-стрибунчики та ілюзіон для кіноманів, розгорнеться пікнік на узбіччі та освітнє паті, діятиме майстерня юного художника.

Долучайтеся до кола читаючих миколаївців, ставайте учасниками бібліотечних подій!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.