Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо мешканців Березанки на зустріч з письменницями!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва та Березанська публічна бібліотека Березанської селищної ради запрошують підлітків, молодь, дорослих і людей поважного віку на зустріч з миколаївською поетесою Тетяною Свірською, молодими письменницями Оленою Півненко та Анною Софіною, яка відбудеться в рамках проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», започаткованого цього року Міжнародним фестивалем «Книжковий Арсенал» та ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Анна Софіна — володарка спеціальної відзнаки «Коронація слова – 2020» за твір-антиутопію «Лавка продажу дітей». Олена Півненко — лауреатка Міжнародної німецько-української премії Олеся Гончара 2021 року за книгу-фентезі «Єлень: Пряжа долі». Ольга Свірська — переможець ІХ та ХІІ обласних конкурсів “Краща миколаївська книга” у номінації “Краще видання для дітей та юнацтва” за видання “Сонячний зайчик”, “Подорож у Дивне, або Нова казка”.

Чекаємо на вас 23 червня об 11.00 в Березанській публічній бібліотеці Березанської селищної ради за адресою смт. Березанка, вул. Центральна, 36. Вхід вільний у захисних масках.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.