Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша СмакBook від УІК: запрошуємо на читацькі посиденьки з Олею Русіною

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує 28 листопада о 12.00 на літературний стрім #12 з Олею Русіною «Читацькі посиденьки з автором» за проєктом СмакBook від УІК.


Оля Русіна – письменниця, журналістка, перекладачка. Народилася і живе у Києві. Закінчила полоністику у КНУ ім. Т. Шевченка та журналістику в Ягеллонському університеті у Кракові. Працює редакторкою та кореспонденткою для українського тижневика у Варшаві «Наше Слово», журналісткою на «Громадському радіо», перекладає з польської мови.


У дитинстві захоплювалась вигадуванням історій і казок, пізніше почала їх записувати. У 16 років видала дебютну книжку для дітей – повість «Сестричка» (2011), що вийшла у «Видавництві Старого Лева». У 2014 році вийшла друга книжка Олі Русіної «Сімейка Майї», 2018-го – третя, для молодших підлітків, «34 сонячні дні і один похмурий». Наступного, 2019-го, світ побачила книга для дітей «Мія і місячне затемнення». У 2022 році на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у «ВСЛ» вийшла п’ята книжка авторки «Абрикоси зацвітають уночі». Книги Олі Русіної входили до списків премій «Книга року ВВС», «Топ БараБуки», «Еспресо. Вибір читачів».

«Її книжки сповнені любові до пригод, дружби, розвитку тих, хто вважає себе дорослими, а також тих, хто все одно ще є дітьми. Світлі, чудові, гармонійні твори», – так відгукується про авторку членкиня Українського ПЕН Лариса Денисенко.

«Сімейка Майї» та «Мія і місячне затемнення» є у нашій бібліотеці. «Мія», до речі, поповнила наші полиці за програмою Українського інституту книги. Читайте, долучайтеся. Поговоримо про книжкове і не тільки.


Долучайтеся до нас на Google Meet:
https://meet.google.com/trw-rfhb-sfy

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.