Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Книжковий подарунок від Посольства Королівства Бельгія в Україні

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Дуже приємний подарунок отримала наша бібліотека від Посольства Королівства Бельгія в Україні — два нових бельгійських комікси українською мовою. Ілюстрований альбом “Смурфи та різдвяна буря” і графічний роман “Брузель” вже чекають своїх читачів!

Комікси, як відомо, є “невід'ємною частиною бельгійської культури”, а Бельгія — головним промоутером коміксів для читачів будь-якого віку в усьому світі, включно з Україною.

Сюжет графічного роману “Брузель” авторства бельгійських художника Франсуа Скейтена та письменника Бенуа Петерса розкриває історію з циклу “Примарні міста” і є першим альбомом українською мовою. Ця серія одразу стала еталоном європейського міського графічного роману. У ньому розповідається про архітектурний проєкт, який змінив долю цілого міста та довів, що один амбітний план може змінити імідж столиці. Вигадане місто Брузель — це дзеркальне відображення Брюсселя, чиї пам'ятки у стилі “ар-нуво” зазнали історичних змін у другій половині ХХ століття.

Пригоди смурфиків українською мовою — це чудова можливість для дорослих і дітей насолодитися пригодами улюблених блакитних гномиків. Примітно, що публікація ілюстрованого альбому “Смурфи та різдвяна буря” припадає до 65-річчя смурфиків, яке відзначається у 2023 році.

Щиро дякуємо Посольству Бельгії за дійсно чудові книжки! Багато ілюстровані, гарно оформлені, просто шедеври мальованих історій!

Нумо читати, друзі!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.