Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша “Проти ночі” Поліни Кулакової уже в бібліотеці!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Сьогодні отримали подарунок від Поліни Кулакової! “Проти ночі” — новий соціальний трилер авторки, що вийшов друком влітку 2022 року.

Захопливий сюжет, гострі теми, історія реалістична, життєва, болюча і кривава. Власне, на те він і соціальний трилер. В центрі оповіді — підлітки, втім, письменниця застерігає, що книга містить сцени жорстокості та обсценну лексику. Рекомендуємо читачам 15+

Іноді достатньо єдиного прикрого випадку, щоб усе пішло шкереберть. Весела прогулянка трьох юних друзів обертається страхіттям, а наступного дня один з них зникає. Пригнічена втратою сина Інна потерпає від осудливих сусідських поглядів й відвертого цькування в реальному житті та в Інтернеті. Громада суголосно вирішила, що провина на її руках — в очах суспільства вона погана мати. Та Інна не збирається коритися й намагається за всяку ціну з’ясувати правду: що примусило її сина піти проти ночі назустріч небезпеці? Публічне приниження, зруйнована шкільна дружба чи таємниця, яку вони з друзями поклялися зберегти?

На книжку вже вишикувалась черга поціновувачів трилерів і прихильників творчості Поліни Кулакової. Хто хоче читати — до нас, на Велику Морську, 92.

Дякуємо авторці за чудовий подарунок!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.