Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша СмакBook від УІК: запрошуємо на читацькі посиденьки з Оксаною Зененко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує 20 вересня о 13.00 на літературний стрим #19 з Оксаною Зененко “Читацькі посиденьки з автором” за проєктом СмакBook від УІК.

Оксана Зененко — херсонська письменниця, випускниця Херсонського державного (нині – національного) технічного університету. 2019 року у “Дебют-газеті” вийшов друком її роман “Чемпіонка”. Оповідання “Зустріч на Покрову” того ж року ввійшло до збірки “Покрова через Збруч”.

Багаторічне захоплення авторки історією України й, зокрема, дослідження епохи Гетьманщини лягли в основу романів “Останній лицар гетьмана” й “Таємна місія гетьмана”, котрі побачили світ у київському видавництві “Український пріоритет” 2020 і 2021 рр. Поруч із художніми образами у творах присутні реальні історичні постаті XVII-XVIIІ століть, а самі сюжети відкривають завісу визвольної війни під проводом гетьманів Петра Дорошенка та Івана Мазепи. На читачів також чекають пригоди героїв у вирі доленосних історичних подій, бойові дії, кохання…

Поговоримо про цікаві й захопливі сюжети творів Оксани Зененко. Про справжню українську історію, яку вони розповідають. Поговоримо про книжкове і не тільки.

Долучайтеся до нас на Google Meet: https://meet.google.com/bjj-soyd-mvt




 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.