Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша СмакBook від УІК: запрошуємо на читацькі посиденьки з Андрієм Бачинським

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує 20 березня о 13.00 на літературний стрим #25 із письменником Андрієм Бачинським.

Андрій Бачинський народився 19 січня 1968 року в Калуші на Івано-Франківщині. З 1990 року мешкає у Львові. Мав два захоплення — читати пригодницько-фантастичні книжки і конструювати різноманітні радіоприлади. Врешті перше перемогло й інженер-конструктор електронних приладів (закінчив університет «Львівська політехніка») перетворився на дитячого письменника. Його дебютна повість «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки» вийшла в 2011 році, її героїв Бачинський списав зі своїх дітей. Наразі в творчому доробку автора десять книжок, половина з яких є у нашій бібліотеці. Андрій Бачинський — двічі переможець літературної премії «Книга року ВВС» у номінації «Дитяча книга року ВВС»: у 2015 році була відзначена його повість «140 децибелів тиші», а 2022-го кращою стала книга «Примари Чорної діброви».

Запрошуємо доєднатись до онлайн-зустрічі. Розмова гарантовано буде цікавою. А поки є час читайте-перечитуйте захопливі книжки Андрія Бачинського. У нас є “Детективи в Артеку, або Команда скарбошукачів”, “З Ейнштейном у рюкзаку”, “Трикутник Зевса”,“140 децибелів тиші” і “Ватага Веселих Волоцюг”. На дві останні, до речі, наші бібліотекарі створили буктрейлери і навіть записали подкаст на інтернет-радіо.

Ми будемо на Google Meet. Тисніть на посилання:
https://meet.google.com/oon-thym-cnb




 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.