Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Новости от партнеров Обласний художній музей ім. В. Верещагіна запрошує на цикл лекцій «Айвазовський у Миколаєві»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Новости от партнеров

До 200-річчя від дня народження всесвітньо відомого художника-мариніста Івана Айвазовського у Миколаївському обласному художньому музеї  ім. В. В. Верещагіна започатковано цикл лекцій «Айвазовський у Миколаєві». Миколаївців та гостей міста познайомлять з 9 оригінальними та унікальними шедеврами Івана Айвазовського, перлинами музейної збірки, гордістю Миколаєва: «Захід сонця в Малоросії» 1863 р., «Ранок. Морська затока» 1878 р., «Пушкін на березі Чорного моря» 1887 р., «Прибій» 1888 р., «Берег моря. Етюд». 1896 р.,  «Вітрильник» 1899 р.,  «Море», «Кав’ярня в Криму» та акварель «У гавані».


Саме про ці роботи йтиметься мова у лекціях. Лектори розкриють завісу таємниці таланту видатного мариніста, повідають легенди побутування його нетлінних творів. Крім того, на відвідувачів чекають цікаві зустрічі з художниками, експертами та музикантами. Лекції проводяться за попереднім записом. За додатковою  інформацією звертайтесь за телефонами: 37-23-53, 37-08-45, 37-23-67. Вартість лекції: ціна вхідного квитка до музею.

Заслуги Івана Айвазовського в мистецтві відзначені в усьому світі. Він був обраний членом п’яти Академій мистецтв, а його адміралтейський мундир був увінчаний почесними орденами багатьох країн. Доторкніться до вершини  світового мистецтва разом з Миколаївським обласним художнім музеєм ім. В.В. Верещагіна!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.