Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Повертаючись в минуле // Родной причал. — 2018. — № 17. — С. 3.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Повертаючись в минуле

В четвер, 19 квітня, в нашому місті відбувся сьомий fооt-квест з циклу “Історичний Миколаїв”. Захід був організований при підтримці депутата міської ради Владислава Єнтіна та інших миколаївських меценатів.


Участь у квесті взяли сім команд: “Медузи”, “Восьминоги” та “Шпроти” (всі — Миколаївський будівельний коледж КНУБА), “КЛІОнавти” (Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського), “RAGNAROK” (Миколаївський політехнічний коледж), “Drive” (Миколаївський професійний машинобудівний ліцей) і “Пронири” (ЗОШ №3).

Переможцем foot-квесту, повідомив у ФБ Андрій Алієв, стала команда “Пронири”, яка була нагороджена подарунковим сертифікатом у пейнтбольний клуб “Heart of steel”. Друге місце посіла команда “RAGNAROK” і отримала квитки у кінотеатр “Батьківщина”. Третє вибороли “КЛІОнавти” з МНУ ім. В. О. Сухомлинського, отримавши подарунковий сертифікат на відвідування мотузкового парку “Драйв”. У номінації “Шалена фотозйомка” журі відзначило солодким призом команду “Восьминоги”.

Організатори заходу висловлюють величезну подяку друзям, які допомогли у створенні цього краєзнавчого свята, командам-учасницям та чекають миколаївців на наступних квестах.

Додамо, це не перший і не єдиний історичний проект, який підтримує депутат Владислав Єнтін. За його фінансової підтримки лише в 2017 році вийшли дві книги про долі миколаївців, які побували в катівнях фашистських концтаборів, книга “Миколаїв: рік 1917-й”, присвячена 100-річчю Української революції, а також з'явилася настільна гра про історію нашого міста “Миколаївський магнат”, і по ній відбувся турнір для учнів і студентів навчальних закладів обласного центру. Крім того, Владислав Олегович протягом багатьох років займається питаннями збереження старого Міжнародного кладовища, яке знаходиться на Херсонському шосе, регулярно ініціюючи там суботники і особисто беручи участь в них.

Депутат постійно підкреслює важливість історичної освіти молоді, що має допомогти майбутнім поколінням уникнути помилок минулого.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.