Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Алієв А. Бенефіси молодіжних стартапів у юнацькій бібліотеці / Андрій Алієв // БібліоАС. — 2018. — № 21. — С. 23—24.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Бенефіси молодіжних стартапів у юнацькій бібліотеці

Бенефіси молодіжних стартапів “Нова генерація лідерів” — справжня “родзинка” обласної бібліотеки для юнацтва. Щомісяця миколаївські учні і студенти зустрічаються з успішними, активними, творчими ровесниками, на їх прикладах вчаться, як можна себе реалізувати в житті (і не лише в професійному плані), обговорюють власні ідеї й проекти, знаходять підтримку від однодумців.


Спілкування в такому форматі є надзвичайно цікавим. Модератор заходів, бібліотекар А. Алієв, зазвичай додає яскраві штрихи до образу героя зустрічі, розповідає про цікаві й подекуди маловідомі факти його біографії. Молоді стартапери з задоволенням підхоплюють ініціативу та діляться своїми думками, планами на майбутнє, дають поради, мотивують, детально та професійно відповідають на численні запитання.

2018 рік відзначився бенефісами Віталія Волкова, Олени Демидової, Віктора Кіріякіді, Олега Дороша.

Напрочуд теплою і щирою була зустріч з відомим боксером, нині тренером СДЮСШОР №6, президентом громадської організації “Спортивна федерація Іфіт” Віталієм Волковим. Адже поспілкуватися зі знаним миколаївцем завітали учні та вчителі його рідної школи. Віталій наголосив на важливості навчання та дисципліни для становлення успішної людини, із задоволенням відповів на всі запитання присутніх і закликав молодь до занять спортом, здорового способу життя, пообіцявши невдовзі провести спортивний фестиваль у рідній школі.

Ще одна героїня зустрічі — визначна миколаївська легкоатлетка Олена Демидова — після закінчення активної спортивної кар’єри відкрила в собі нові грані таланту. Нині Олена зосередилася на фан-арті — різновиді творчості, який базується на оригінальному літературному чи кінематографічному творі. У її доробку ілюстрації до твору Стівена Кінга “Воно”, “Гри престолів” Дж. Мартіна і до телевізійного серіалу “Шерлок”. Юнаки та дівчата “засипали” Олену запитаннями, захоплено роздивлялася її ілюстрації і численні спортивні нагороди (дехто навіть їх приміряв). Олена роздавала автографи і бажала молоді не боятися поразок і впевнено йти до перемог.

Спілкування з неординарним і талановитим музикантом Віктором Кіріякіді було цікавим й подекуди філософським. Юнаки впродовж двох годин не відпускали його. Співак розповідав про 10-річну музичну кар'єру, власні музичні смаки, ділився планами щодо нового проекту “Cheesecake”, виконував свої пісні.

Чудові твори (цього разу поетичні) звучали і на наступному бенефісі. Герой зустрічі — Олег Дорош, поет, прозаїк, журналіст, блогер, у притаманній йому легкій жартівливій манері розповів про цікавинки біографії, про свої творчі проекти, поділився приємною новиною: нещодавно побачила світ його дебютна книга. Найрізноманітніші запитання — вичерпні оригінальні відповіді, привітання — взаємні побажання, автограф- і фотосесія — саме у такій послідовності розгорталися події стартапу з Олегом Дорошем.

Бенефіси молодіжних стартапів у бібліотеці тривають. Одразу після літніх канікул на миколаївську молодь чекають нові цікаві зустрічі з успішними, харизматичними, амбітними і талановитими. Одним словом — зі справжніми лідерами.

Андрій Алієв, бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.