Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Миколаївців запрошують на відкриття веселої експозиції «Йожкін Арт» [Електронний ресурс] // Свідок.info. — 2021. — 16 грудня.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

17 грудня о 15.00 в Молодіжному просторі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва (вул. Велика Морська, 92) відбудеться відкриття експозиції “Йожкін Арт” від Надії Стасюк.


Напередодні різдвяно-новорічних свят миколаївська майстриня та колекціонерка Надія Стасюк презентує колекцію зібраних нею ляльок, розписаних власноруч тарілок, панно та сувенірів, які об'єднує популярний казковий персонаж — Баба Яга. Згадайте веселе дитинство, зануртесь у таємничу та містичну атмосферу, зробіть класні селфі, поспілкуйтеся з Надією, виберіть цікаві казки або аудіокниги для своїх дітей чи онуків, містику чи романи жахів для себе на кожен святковий вечір! А головне, на власні очі переконайтеся, що Баба Яга може бути не тільки страшною, але веселою й симпатичною.

Вхід вільний, але за наявності сертифікату про вакцинацію для осіб 18+ та у захисних масках.

Миколаївців запрошують на відкриття веселої експозиції «Йожкін Арт» [Електронний ресурс] // Свідок.info. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://svidok.info/ru/evidence/60423. — Назва з екрана. — Дата публікації: 16.12.2021. — Дата перегляду: 21.12.2021.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.