Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Новорічне диво // Рідне Прибужжя. — 2010. — № 143 (23 грудня).

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Новорічне диво

18 грудня у Миколаївському міському Будинку культури «Молодіжний» для дітей загиблих міліціонерів та дітей із малозабезпечених сімей, які навчаються у спортивних школах нашого міста, відбулось театралізоване видовищне шоу «Новорічне диво» за участю студії театрального мистецтва Тернівського Будинку культури, режисером, постановником і керівником якого є Марія Миколаївна Станішевська.

Було організовано виставку конкурсних творчих робіт, присвячених Новому року, під назвою «Диво, створене людиною, — новорічна листівка» для дітей та школярів і відбулось нагородження переможців. Нагородження проводили відомі спортсмени Миколаївщини: підполковник міліції Інга Бабакова (заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 1999 року, член Комісії атлетів ЕОК, президент Федерацій з легкої атлетики Миколаївської області) і майор міліції Олег Машкін (заслужений майстер спорту, чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату світу).

Миколаївський обласний фонд «Індиго» спільно з Миколаївськими обласними організаціями ФСТ «Динамо», «Федерація легкої атлетики», Федерацією боксу Миколаївської області та Обласною бібліотекою для юнацтва виступили організаторами заходу.

Свято стало можливим завдяки підтримці Управління сім'ї та молоді Миколаївської ОДА, УМВС України в Миколаївській області, Управління у справах сім'ї та молоді Миколаївської міської ради.

ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.