Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Інформаційно-ресурсний центр Молодіжний рух Миколаївщини Миколаївський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної організації «Демократичний Альянс»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжний рух Миколаївщини

Миколаївський «ДемАльянс» заснований в лютому 2008 року і є одним з 13 інших обласних осередків по всій Україні.



Мета організації – виховання нової компетентної, відповідальної політичної еліти України. Ми намагаємося створити всі необхідні умови для всебічного розвитку та вираження індивідуальності та підвищення громадської і політичної активності молоді.

Твоє майбутнє – в твоїх руках. І сьогодні ти маєш всі можливості реалізувати себе, зробити свій внесок у розвиток нашої Батьківщини.

Миколаївський «ДемАльянс» проводить багато різних заходів, спрямованих на активізацію молоді: різноманітні акції, спрямовані на вирішення або наголошення найболючіших проблем суспільства, семінари і тренінги з питань правового захисту, розвитку лідерських якостей, підвищення громадської свідомості.

Патріотизм – це один із фундаментальних принципів організації. Ми намагаємося всіляко підвищувати національну самосвідомість молоді, впливати на підвищення національної самовизначеності.

Сьогодні ми є молоді і успішні люди, які живуть заради того, щоб щось змінити в цьому суспільстві, в цій країні. Ми знаємо чого хочемо і до чого йдемо і спільна мета - розбудовувати нову, кращу Україну.

«ДемАльянс» – це дружній колектив, з користю проведений час, море позитиву і нескінченні можливості реалізувати себе в цьому житті.

Голова – Степанець Ігор, студент ЧДУ ім.П.Могили.
Контактні тел.: 80973896621

 

Новини:

Миколаївські молодіжні організації провели театралізовану акцію протесту проти ... чинного (але, як випливало з сенсу акції, - абсолютно бездіяльного) міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка.

В ході акції лунало, що 3 липня 2008 року Президент України Віктор Ющенко підписав Указ, яким оголосив 2009 рік Роком молоді. Документ передбачає низку корисних для української молоді ініціатив (гарантування молоді першого робочого місця, її рішення житлових проблем і т.д.). Але жодна конкретна ініціатива не втілена в реальність, а Рік молоді - провалено! Це і хотіли довести в ході акції представники молодіжних організацій.

Головні дійові особи - міністр і «кинута» Молодь. Молоді люди слізно просили у міністра гроші на житло, на освіту, просили забезпечити перше місце роботи, хлопці-спортсмени благали посприяти в облаштуванні спортивного майданчика і т.д. Але на все звучала грізна відповідь: «Відмовити! У країні - криза, грошей - немає ». Кожне прохання та ініціативу, озвучену молоддю (які подавалися до рук міністра у вигляді м'яча з певним написом), горе-міністр у прямому розумінні слова «відфутболював». Врешті-решт, він навіть відфутболив м'яч, на якому було написано найголовніше - "МОЛОДЬ"!

Зате коли настав час відзвітувати про виконану роботу, міністр «вішав локшину на вуха» (у прямому розумінні слова) - розповідав про те, скільки всього потрібного молодь отримала за цей рік - і квартири, і освіта, і робочі місця. Однак наприкінці солодких і неправдивих речей молодь скинула з вух локшину і заявила, що боротиметься за свої права і гідне майбутнє.

Організатори відзначили, що акція проводиться в рамках Всеукраїнської кампанії «Рік без молоді». Такі заходи вже проведені в Дніпропетровську, Запоріжжі та Львові, попереду - ще 15 міст України. Кампанію підтримали 75 організацій, 14 з яких - миколаївські ...
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.