Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Інформаційно-ресурсний центр Молодіжний рух Миколаївщини Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Соціал-демократична Платформа»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжний рух Миколаївщини

Соціал-демократична Платформа (СД Платформа) — всеукраїнська молодіжна громадська організація, сформована на принципах загального суспільного добробуту. Розпочала свою діяльність у 2012 році. Об’єднання виступає проти будь-яких форм радикалізму та дискримінації. Робота платформи спрямована на визначення основних проблем у політичній, економічній, соціальній сферах та пошук усіх можливих шляхів їх вирішення.

Виконавчий орган угрупування реалізовує стратегію розвитку, займається операційною діяльністю, плануванням навчальних заходів та розбудовою самої платформи. Усі активісти СД Платформи мають можливість безкоштовно навчатися та отримувати досвід від європейських фахівців за розробленою формулою: 30% теорії та 70% практики. Приєднатися до команди СД може кожен охочий, для цього потрібно лише заповнити анкету на офіційному сайті.

Соціал-демократична платформа інтегрована в європейську групу соціал-демократів та співпрацює з відомими закордонними партнерами: PvdA, Labour Party, SPD, PES, S&D Group, YES, IUSY.

Регіональний координатор у м. Миколаєві — Єлизавета Левченко

Офіційний сайт: https://sdplatform.org.ua/
Канал на ютубі: https://www.youtube.com/user/sdplatform
Інстаграм: https://www.instagram.com/sdplatform/?hl=ru
СД Платформа (Миколаїв): https://www.instagram.com/sd_mykolayiv/?hl=ru


У пресі:

Для молодежи провели познавательную экскурсию в городском совете [Электронный ресурс] // Николаевский городской совет : портал. — 2019. — 23 января.

Николаевцы обсудили новую систему образования в рамках инициативы СД Платформы
, — Фото [Электронный ресурс] // 0512.ua : сайт города Николаева. — 2017. — 11 декабря.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.