Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Краєзнавчий калейдоскоп Спортивна гордість Миколаївщини Даценко Володимир Сергійович

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Краєзнавчий калейдоскоп - Спортивна гордість Миколаївщини

Володимир Даценко народився 20 червня 2003 року в Миколаєві. Зараз проживає з сім’єю в селищі Веселинове Миколаївської області, навчається у Веселинівській гуманітарній гімназії ім. Б. Мозолевського.

Володимир займається спортом з семи років у Вознесенському спортивному клубі «Карате-до» SHOTOKAN (тренер — Сорока Сергій Михайлович). Учасник та неодноразовий переможець спортивних змагань у містах Вознесенськ і Миколаїв, нагороджений кубками та грамотами. На чемпіонаті України 2014 року у Луцьку Володимир став «золотим» призером. На чемпіонаті Миколаївської області у 2017 році з карате-до Шотокан спортсмен виборов І місце у віковій категорії 14-15 років у розділі ката – «вільний бій» та І місце в розділі куміте – «повний контакт». На чемпіонаті України у 2017 році у Черкасах Даценко був другим.


23-25 березня 2018 року взяв участь у чемпіонаті Європи в Ризі (Латвія) серед юнаків, організованому WORLD KARATE – JITSU FEDERATION (Всесвітньою Федерацією Фуканоші Шотокан Карате). Цей чемпіонат приніс Володимиру золоту (Кumite Shobu) та срібну (Кumite Shobucontact) медалі. Зараз В. Даценко готується до XX чемпіонату світу з карате, який відбудеться в кінці жовтня 2018 року в португальському місті Алмада.


Електронні ресурси:

Змагання з Карате-До Шотокан [Електронний ресурс] // Інформаційний портал міста Вознесенська. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://old.voz.gov.ua/material/3593. — Назва з екрану. — Дата публікації: 23.12.2015. — Дата перегляду: 17.10.2018.

Чемпіонат Миколаївської області з карате-до [Електронний ресурс] // Веселинівська громада. Веселинівський район, Миколаївська область. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://veselynivska-gromada.gov.ua/news/09-56-30-10-11-2017/. — Название с экрана. — Дата публикации : 10.11. 2017. — Дата просмотра : 17.10.2018.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.