Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців Обласна мобільна виставка-інсталяція 14.09. Братська ЦРБ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - Обласна мобільна виставка-інсталяція

14 вересня 2020 року Братська центральна районна бібліотека прийняла естафету проведення обласної мобільної виставки-інсталяції «Шокова терапія поезії Дмитра Креміня», ініційованої Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва.

«Поетичне ім’я Дмитра Креміня, його творчий набуток є невід’ємною частиною сучасної української літератури», – говорила директорка Братської ЦБС Світлана Богданівна Недашківська під час відкриття виставки, в якій взяли участь молодь та юнацтво Братщини.

Кажуть, щоб зрозуміти митця, треба побувати в нього на батьківщині, зазирнути в його біографію, основні факти якої висвітлила ведуча заходу бібліотекарка відділу обслуговування Наталя Вікторівна Команівська під час презентації виставки. Ведуча продекламувала поетичні строки віршів автора, які дозволили учасникам заходу відчути силу та красу поетичного слова поета. А також презентувала книгу Дмитра Креміня «Танок вогню» з особистим автографом автора, яка стала родзинкою виставки. Книгу охоче надала партнерка бібліотеки, членкиня Національної спілки журналістів України Ольга Володимирівна Бакуменко.

Дивовижна річ – поетичні рядки Дмитра Креміня. Вони надають можливість миттєво переноситись крізь роки, тримати і відтворювати у свідомості враження, почуття, події.

Все наше історичне буття, – з його досягненнями, з його складнощами й негараздами — знаходить своє відображення у віршах Дмитра Креміня. Його творчість неможливо відділити від сучасного життя, від нашої складної драматичної історії, від світового історичного контексту. Митець уособлює собою все найкраще, що може нести в собі справжній творець, мислитель, громадянин, патріот, великий син нашої країни.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.