Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців Обласна мобільна виставка-інсталяція Рейтинг учасників мобільної виставки

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - Обласна мобільна виставка-інсталяція

За ініціативою Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва в рамках обласного проєкту "Шануймо Поета: Дмитро Кремінь у пам'яті миколаївців"  протягом 2020 року в публічних бібліотеках Миколаївщини було оформлено мобільну виставку-інсталяцію “Шокова терапія поезії Дмитра Креміня”.


З 1 березня до 22 листопада участь в естафеті взяли 16 бібліотек централізованих бібліотечних систем та ОТГ. На жаль,  зміни в організації роботи закладів культури у березні-червні 2020 року, карантинні обмеження щодо проведення масових заходів та обслуговування користувачів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, запроваджений адаптивний карантин внесли корективи в наш цікавий спільний проєкт. Бібліотеки не мали змоги, як планувалося, широко презентувати свій варіант виставки-інсталяції в громадах. Ми щиро вдячні всім колегам, що долучилися до проєкту в таких екстремальних умовах.

Усі фотозвіти бібліотек-учасниць були представлені на нащому сайті для проведення відкритого голосування. Ми радіємо, що матеріал, наприклад, Березанської ЦРБ зібрав 422 перегляди відвідувачів сайту, Первомайської ЦРБ — 320, Еланецької — 202, Воронцівської і Себинської сбф Новоодеської ЦБС відповідно 194 і 176. Сподіваємося, що наша спільна професійна робота спонукала українців звернутися до поезій Д. Креміня, зі смаком їх почитати в цей непростий час.

7 грудня голосування — відкрите і незалежне — завершено. Наголошуємо, що ми, як організатори, не мали впливу на його перебіг. Все залежало тільки від учасників, їх креативу в оформленні виставки-інсталяції, а також залученні “груп підтримки” до активного оцінювання через форму Google. Тож саме Google підбив нам підсумки online-голосування 68 осіб за 16 бібліотек за 10-бальною шкалою. Представляємо на широкий загал результати завершення нашого спільного проєкту і рейтинг бібліотек-учасниць.

Єланецька ЦРБ — середній бал 7,559
Березанська ЦРБ — 7,221
Публічна біліотека Казанківської селищної ради — 7,015
Новоодеська міська філія Новоодеської ЦБС — 7,0
Куцурубська публічна бібліотека Куцурубської ОТГ — 6,926
Братська ЦРБ — 6,706
Кривоозерська центральна районна бібліотека — 6,559
Воронцівська б/ф Новоодеської ЦБС — 6,529
Снігурівська ЦРБ — 6,221
Арбузинська ЦРБ — 6,221
Костянтинівська б/ф Новоодеської ЦБС — 6,206
Новоодеська ЦРБ — 6,206
Баловненська б/ф Новоодеської ЦБС — 6,162
Первомайська ЦРБ — 6,088
Себинська б/ф Новоодеської ЦБС — 5,882
Широколанівська б/ф Веселинівської ЦБС — 5,75

Щиро вітаємо колективи бібліотек, які очолили рейтинг, — Еланецьку ЦРБ, Березанську ЦРБ, Публічну біліотеку Казанківської селищної ради (окрема вдячність за спільний захід!) і Новоодеську міську філію Новоодеської ЦБС. Усі учасники проєкту отримають від нашої бібліотеки подяки за участь, а чотири бібліотеки-призери — грамоти і невеличкі подарунки. Бажаємо енергії та наснаги, нових звершень та успіхів, і читайте разом з вашими читачами і громадами поезії Дмитра Креміня!

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.