Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Юсипей О. О. Є право — значить є надія (Веселинівська ЦРБ)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Веселинівська центральна районна бібліотека у своїй діяльності спрямовує чимало зусиль на формування правової свідомості і правової культури юних читачів та бібліотечними заходами сприяє розвитку їхньої соціально-правової активності.


В рамках Тижня прав людини бібліотекарем відділу обслуговування О. О. Юсипей для учнів 11-х класів Веселинівської ЗОШ I-III ст. було проведено годину правознавства “Є право — значить є надія”. В ході заходу обговорювалися права, які має кожна дитина. Гостем заходу був фахівець юридичної справи та керівник юнацького гуртка “Правознавець” Вендель Олег Михайлович. Він розповів про міжнародну організацію — Комісію з прав дитини. Наголосив, що при потребі кожен може звернутися до соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, до шкільного психолога або до дорослого, якому довіряє. Головне в разі порушення прав дитини не залишатися наодинці зі своїми проблемами, а знати — безвихідних ситуацій немає!


Разом з Олегом Михайловичем діти здійснили подорож статтями Конвенції прав дитини. Було розглянуто 30 статей і майже кожна обговорювалась. Старшокласники задавали питання, наводили приклади про цікаві випадки з їхнього життя, дискутували, висловлювали свої думки. Також увазі присутніх було представлено огляд нової літератури з правознавства.


Юсипей О., бібліотекар відділу обслуговування Веселинівської ЦРБ

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.