Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Баштова Л. А. Відлуння Афгану… Не стерти ніколи із пам’яті нашої чорних тих днів (Гур'ївська сб/ф Новоодеської ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Вже минуло 27 років, як закінчилась війна в Афганістані. Протягом 10 років гинули наші солдати в пекучих пустелях та горах. Ми повинні знати про страшні події тієї війни і пам’ятати, що серед нас живуть люди, які у віці 20-30 років стали її учасниками. Ми маємо пишатися їхньою мужністю і героїзмом.

11 лютого 2016 року пройшов вечір-зустріч «Відлуння Афгану… Не стерти ніколи із пам’яті нашої чорних тих днів» із учасниками бойових дій на території інших держав. Організатори заходу — Гур’ївська бібліотека-філія, сільська рада, сільський клуб, загальноосвітня школа.


На зустріч були запрошені земляки, учасники тих подій: Петро Олександрович Погорєлов, Сергій Романович Макарук, Володимир Миколайович Сухарєв, Олексій Петрович Пригоровський. З привітанням виступили сільський голова Л. Л. Джуламанова, директор Гур’ївської ЗОШ Л. В. Македонський, голова Гур’ївської первинної ветеранської організації О. Ф. Македонська.


Затамувавши подих, слухали присутні, учні 9-11 класів, спогади воїнів-інтернаціоналістів, вірші та пісні про Афганську війну.


Л. А. Баштова, завідуюча Гур'ївською сб/ф Новоодеської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.