Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Уткіна Л. Діалог поколінь «АТО: спогадом серця торкнись…» (Первомайська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

З давніх-давен український народ підтримує священну традицію – виховувати у юного покоління повагу і шану до героїв-захисників Вітчизни, які сповна виконали свій військовий обов’язок у різні роки.

4 травня в читальному залі Первомайської районної бібліотеки для дорослих пройшов діалог поколінь «АТО: спогадом серця торкнись...». Чому діалог поколінь? Тому, що на зустрічі ділилися спогадами два покоління різні за віком, але об’єднані спогадом про війну. Вони відповіли на всі запитання дев’ятикласників, які були активними учасниками заходу.

Серед запрошених гостей — голова районної спілки ветеранів Афганістану Я. В. Гуйван, воїн-афганець В. А. Постовітенко, голова районної організації ветеранів АТО  О. Грищенко, учасник АТО А. Шарий.

Книжкова виставка-досьє «Героїв стежина – від батька до сина» представила документальні і художні твори про героїв-земляків часів Другої світової війни, воїнів- інтернаціоналістів, відважних учасників АТО.

Музичний акорд «Повертайся живим» проілюстрував розповіді гостей. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

За кожним воїном-захисником своя доля, свій життєвий подвиг. Але висока мета – захищати Батьківщину передалася від діда-прадіда батькам, потім і онукам, бо не рветься зв’язок поколінь, естафета подвигу продовжується…

Уткіна Л. Б., бібліотекар Первомайської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.