Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Доброжан Л. Інтерактивний урок англійської мови у Вознесенську (Вознесенська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

28 травня 2016 року о 13.20 в приміщенні Центральної районної бібліотеки розпочався інтерактивний урок англійської мови у форматі розмовного клубу, що було спробою побити світовий рекорд «Найбільший мовний урок у світі». Проект відбувся в рамках кампанії "Україна Speaking" та координувався командою GoGlobal і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. Найбільший урок англійської відбувся в рамках Днів Америки за підтримки Міністерства культури України, програми Capital English, Британської Ради в Україні, America House та Window on America.

Учасниками заходу стали учні гімназії та ЗОШ м. Вознесенська (25 чол.) Hолі лідера взяла вчитель англійської мови Вознесенської гімназії Ткач Тетяна Василівна. Вона ставила учасникам запитання із конструкцією «Я б краще...». По дві хвилини учасники вголос роздумували над дилемою «Я б краще мав коротке життя у достатку чи довге у бідності? Я б краще був ручною мавпочкою, змією чи тигром?». Загалом учасники відповіли на вісім запитань. Відчувалася атмосфера позитиву, злагодженості, бажання досягнути результату.

На уроці були присутні розпорядник, два спостерігачі, які також виконували роль  хронометристів. Урок тривав з 13.20 до 13.55 і закінчився фразою «Україна розмовляє англійською».

Разом з усією Україною вознесенці долучилися до спроби перевершити існуючий світовий рекорд Книги рекордів Гіннеса з одночасного проведення інтерактивного уроку англійської мови.

Дирекція Вознесенської ЦБС щиро дякує начальнику міського відділу освіти Світлані Вікторівні Кисільовій, директору гімназії Інні Миколаївні Нечипорук, вчителям гімназіі Тетяні Василівні Ткач та Ользі Миколаївні Руденко, вчителю вечірньої школи Юлії Володимирівні Спінчевській за допомогу в організаціі та проведенні уроку.


Доброжан Л.С., директор Вознесенської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.