Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Тоган Н. 25 незалежних років (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

25 років поспіль Україна відзначає найголовніше свято нашої держави – День Незалежності. Нелегкий шлях пройшла до нього наша країна. Скільки славних синів та дочок присвятили своє життя одній єдиній меті: свободі рідного краю.

15 серпня у Кривоозерській районній бібліотеці відбувся урок державності «У синім кольорі була ознака миру, а в жовтому народ плекав велику віру», присвячений 25-річчю Незалежності України.
«Наш народ здобував щастя і долю, щоб бути вільним серед вільних, рівним серед рівних. А тих, хто боровся за державність, вважають національними героями, бо вони відстоювали людську, християнську і національну гідність нашого народу, а також мали вплив на загальний, культурний, економічний, політичний, науковий і духовний розвиток нашої України», - такими словами розпочався урок державності, який підготували та провели бібліограф Алла Лаврик та бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури Вікторія Гончарук. До заходу була підготовлена презентація книжкових виставок та слайд-презентація з історії незалежної України. Учасниками заходу стали користувачі Центру вільного доступу до мережі інтернет.

Історичні події розвитку нашої держави представлені у Кривоозерській районній бібліотеці правдивою історичною літературою, яка зібрана на книжково-ілюстративних виставках «Найсвятіше слово на землі. Одне. Високе.Світле... Україна» та «Симфонія незалежної держави».
 
Н. Тоган, завідуюча відділом обслуговування Кривоозерської ЦРБ

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.