Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Зікратова К. В. Відкрий для себе бібліотеку (Баштанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

У Баштанській центральній районній бібліотеці відбувся день першокурсника «Відкрий для себе бібліотеку». Цього дня гостями книгозбірні були учні першого курсу професійного ліцею разом з бібліотекарем ліцею Н. І. Андреєвою.

Бібліотекар К. В. Зікратова провела для першокурсників екскурсію «Мандрівка книжковим містом», під час якої розповіла про напрямки роботи відділів бібліотеки та ознайомила з правилами користування бібліотекою. Учні одержали інформацію про бібліотечно-бібліографічні послуги, які надаються користувачам юнацького віку. Під час екскурсії Катерина Василівна презентувала територію для молоді «Бібліодрайв: для молодих, активних, модних», створену бібліотечними працівниками.

Зацікавила присутніх і робота Центру вільного доступу до Інтернет, який працює в бібліотеці. Інженер-програміст Центру І. В. Крижановський проінформував учнів про допомогу Інтернету в підготовці рефератів, курсових, домашнього завдання.

Під час екскурсії першокурсники відвідали виставку члена обласного народного творчого об’єднання художників-аматорів та майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Прибужжя», майстра петриківського художнього розпису, талановитої землячки – Наталії Михайлівни Ракітіної під назвою «Сонячна палітра Наталії Ракітіної», що експонується в бібліотечній світлиці.

В цей день для учнів також відбувся літературний екскурс «Книга — найбільша в світі таїна!», під час якого бібліотечні працівники ознайомили присутніх з історією виникнення паперової книги. З великим захопленням молодь переглянула оригінальні видання бібліотеки: найбільшу, найменшу, найстарішу та найдорожчу книги. Цікавим був і відео-круїз «20 найкрасивіших бібліотек світу».

Всі присутні отримали позитивні враження від спілкування і, сподіваємося, стануть нашими користувачами найближчим часом.


К. Зікратова, бібліотекар кафедри видачі літератури для юнацтва Баштанської ЦБС


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.