Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Степанченко С. В. Тиждень читання на Арбузинщині (Арбузинська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

В Арбузинській центральній районній бібліотеці Тиждень читання для юнацтва розпочався днем відкритих дверей «Усіх часів, народів, книгозбірня – бездонний скарб досягнень та ідей », на який було запрошено учнів Арбузинського професійного аграрного ліцею.

Бібліотекарі Степанченко Світлана та Онищенко Катерина провели екскурсію по бібліотеці «Бібліотека – це модно, престижно, романтично!», розповідаючи про можливості та послуги бібліотеки, її відділи.

Завдяки проведеній в цей день акції «Стань читачем бібліотеки сьогодні», до бібліотеки були записані нові читачі.

Присутні ознайомилися з новими надходженнями книг «Слався, величайся, зіркою гори, українською книгою – живи!», взяли участь у пізнавальній вікторині «Книга – міст у світ знань», згадали перші прочитані самостійно книжки, висловили свої власні думки, взявши участь у міні-опитуванні «Читання для мене – це …».

Продовжуючи участь у Всеукраїнському Тижні читання та в рамках проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах Європейської інформації в бібліотеках України», в Центрі вільного доступу до мережі Інтернет Арбузинської ЦРБ учні 9-х класів Арбузинської ЗОШ №2 ім. Т. Г. Шевченка здійснили віртуальну подорож із циклу «Відкриваємо Європу разом». Юнаки ознайомилися з найвідомішими пам'ятниками літературним героям, визначними архітектурними пам'ятками європейських міст. У читальній залі для школярів було презентовано виставку Українського інституту національної пам’яті «Люди свободи – гаранти незалежності», присвячену 25-й річниці незалежності України.


С. В. Степанченко., завідуюча відділом обслуговування Арбузинської ЦБС


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.