Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Чудна Т. В. Збережемо нашу планету! (Березанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

25 квітня у Березанській центральній районній бібліотеці відбулися інформаційний слайд-урок «Перлинами рідного краю» та презентація мініпроекту «Збережемо нашу планету!», присвячені Всесвітньому дню землі, який відзначається щороку 22 квітня.

Оскільки сьогодні питання екології нашої планети є актуальним для всіх землян, то, відповідно, важливим кроком у цьому напрямку є збереження існуючих видів фауни і флори й недопущення зникнення тих, які внесено в Міжнародну або Республіканську Червоні книги.

Саме ці теми були яскраво розкриті за допомогою слайдів, котрі несли інформацію про унікальність природних скарбниць Миколаївської області – національні ландшафтні парки, ліси, каньйони, сади, затоки, півострови.


А презентація мініпроекту «Збережемо нашу планету!» допомогла учням краще зрозуміти важливість збереження навколишньої природи і усвідомити те, що все залежить від нас – людей.

Обговорили проблеми сортування, вивозу побутового сміття та його подальшої переробки. Юнацтву було запропоновано перегляд тематичної літератури «Збережемо нашу планету!».




Т. В. Чудна, завідуюча відділом інформаційних технологій та обслуговування користувачів Березанської ЦБС


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.