Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Куліш В. М. Мобільна виставка «Моє місце» (Братська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

У Братській центральній районній бібліотеці відкрилась мобільна виставка «Моє місце», надана Київським освітнім центром «Простір толерантності» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Мета виставки – розвиток громадянських компетентностей молоді, розгляд проблеми солідарності в українському суспільстві.



Моє місце – це місце мого народження, проживання чи становлення? Моє місце – це про ідентичність, залучення до історичної події, передання історичної пам’яті чи про географію?

Вісімнадцять особистих історій, які представлені на виставці, що ґрунтуються на персональному підході, поєднані у проекті «Моє місце». Вони утворюють калейдоскоп спільних для тисяч українців думок і переживань.

Гідами на виставці працюють учні-старшокласники, які пройшли підготовку. Першого дня гідами працювали Маналакова Марина і Митрик Аліна, учениці 10 класу Братської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Презентація виставки відбулася за участі першого заступника голови Братської РДА Шарати Антоніни Анатоліївни та координаторів виставки: вчительки Братської ЗОШ І-ІІІ ступенів Т. М. Панфілової та вчительки Новокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів О. В. Більченко. Цього ж дня виставку відвідали учні першого курсу групи 13 ПТУ-17 з педагогами Волошин С. А., Толстік М. М. та Волошиною В. А.

Організація виставки — європейський приклад об’єднання громади, зусиль відділу освіти, шкіл, сектору культури і бібліотеки.

Виставка буде працювати в читальному залі Братської центральної районної бібліотеки з 09:00 до 12:00 до 23 травня 2017 року, після чого вирушить до міста Первомайськ.


Куліш В. М., методист Братської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.